Egy sikeres vállalat manapság már elképzelhetetlen fejlett informatika, illetve informatikai támogatás nélkül. A Szintézis teljes körű informatikai üzemeltetési szolgáltatása révén levesszük ügyfeleink válláról az informatikai problémákat, így ők teljes erővel a fő tevékenységükre fókuszálhatnak. A cég speciális igényeire egyedi fejlesztésű szoftvereket is kínálunk, rugalmasan alakítható EPR rendszereink segítségével pedig nagy mértékben leegyszerűsödik a céges adminisztráció és kiugróan növelhető a hatékonyság.

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Komplex IT üzemeltetés

Csökkentse a költségeit is, miközben az informatikai rendszere megbízhatóbban és hatékonyabban működik. Tehermentesítse kollégáit, informatikai rendszereinek kiépítését, karbantartását és üzemeltetését bízza a Szintézis szakembereire, akik akár napi 24 órás háttértámogatást is nyújtanak.

SZINTPAM - PRIVILEGIZÁLT FELHASZNÁLÓ KEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS

Teljesen átlátható szerver üzemeltetés, videofelvétel minden munkamenetről! Ha eddig bizonytalan volt, hogy kiadja informatikai rendszerének üzemeltetését külsős cégnek mert féltette a céges adatait, megnyugodhat, mert az új SZINTPam szolgáltatási csomagunk komplett transzparenciát kínál a rendszerében végzett tevékenységekről (videofelvétel készül minden, a szervereken végzett munkamenetről).

Rendszerintegráció

Megbízható támogatást keres számítógépes környezetéhez? A jelenlegi rendszere akadozik vagy cége túlnőtt rajta? Nem biztos benne, hogy egy probléma esetén nem vesznek el a fontos adatai? Forduljon hozzánk bizalommal!

Hálózatüzemeltetés

Az üzleti élet ma már elképzelhetetlen korszerű informatikai hálózat nélkül. Alapvető igény a nagymennyiségű adatok gyors és megbízható továbbítása a vállalaton belül és az üzleti partnerek között. A Szintézis Informatikai ZRt. a szakemberei a hálózatok tervezésén, kivitelezésén át a hálózatüzemeltetésig valamennyi felmerülő feladatot képesek megoldani.

Referenciák