Ügyféltéri létszámfelügyeleti rendszer 

 

Felügyelje egyszerűen az eladótérben tartózkodó vásárlók számát!

A jelenlegi járvány helyzetben kihívást jelent, hogy minél egyszerűbben, könnyen érthető módon tudatni lehessen a vásárlókkal, hogy az eladótérben hány személy tartózkodhat, éppen be lehet-e lépni a boltba, vagy várni kell-e, ameddig egy előző vásárló távozik.

A megoldás

Erre a problémára praktikus megoldást jelent a Content On Demand digitális tartalomszolgáltató rendszeren alapuló vásárló számláló, amely érzékelő egység segítségével figyeli, hogy az eladótérbe hány vásárló ment be és jött ki onnan. Kijelzőn mutatja a bent tartózkodók számát és ha az eléri az egyénileg beállított határértéket, akkor figyelmeztető üzenetet jelenít meg, hogy várakozni kell.

A kijelzőn megjelenő tartalom egy könnyen kezelhető webes felületen felügyelhető és szerkeszthető. A számlálás mellett egyéb információk, hirdetési anyagok is megjeleníthetőek, így a számlálási funkciót megtartva, vagy akár azt kiiktava a rendszer a vírus veszély elmúltával is hasznos eszköz marad.

LÉTSZÁM BEÁLLÍTÁS ÉS VISSZAJELZÉS TÁVIRÁNYÍTÓJA PÉLDA TARTALOM: STOP PÉLDA TARTALOM: MEHET A-216W COD MÉDIA LEJÁTSZÓ

A rendszer elemei - egyszerűen működik és testreszabható

A rendszer felszerelése egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást. A működtetéshez helyi, vezeték nélküli (WiFi) internet kapcsolatra és szabványos áramforrásra (konnektor) van szükség. Kijelzőként bármilyen, már meglévő, HDMI bemenettel rendelkező monitor vagy TV is felhasználható.

Azonos ki- és bejárat
1x érzékelő egység + távirányító
Külön ki- és bejárat
2x érzékelő egység + távirányító

“A“ OPCIÓ

43”-OS DIGITÁLIS MEGÁLLÍTÓ TÁBLA

“B“ OPCIÓ, HA MÁR RENDELKEZIK KIJELZŐVEL

A-216W COD MÉDIA LEJÁTSZÓ

ELŐFIZETÉSI DÍJ

ÜGYFÉLTÉRI LÉTSZÁMFELÜGYELETI RENDSZER ELŐFIZETÉSI DÍJ

Működési rajz

Bemutató

Ajánlatkérés

Referenciák