Technológiai fejlesztést tervezel? Most Tiéd a pálya! 

 

Régóta várt lehetőség nyílik azok számára, akik eddig az anyagi források szűke miatt nem vágtak bele új technológiai beruházásba. Március 1-től benyújtható a VINOP 1.2.1.-21 pályázat, mely KKV-k számára nyújt vissza nem térítendő beruházási támogatást.

Minimum 10 millió Ft, akár 70%-os támogatással

A pályázati kiírás értelmében 2021. március 1-től azok a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be pályázatot, akik vállalkozásuk hatékonyságának növelése érdekében technológiai fejlesztést terveznek digitális eszközök, online alkalmazások vagy ipar 4.0 megoldások bevezetésével.

A pályázaton indulhat minden olyan egyéni vállalkozó, bt, kft vagy rt, amely legalább 3 főt foglalkoztat, 1 teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik és telephelye Budapest határán kívül esik.

A kérelmeket összesen négy szakaszban fogadják majd be a pályázati kiírásban szereplő ütemezés szerint egészen jövő év február 15-ig. Támogatásként min. 10 millió Ft – max. 629,3 millió Ft igényelhető, melynek akár 70%-a is megkapható, így a vállalkozásnak csupán 30%-os önrésszel kell rendelkeznie.

Minősített beszállótól minőségi termékeket

A saját vállalkozás megfelelése mellett az is lényeges, hogy a pályázati támogatás kizárólag minősített beszállítónál használható fel. A Szintézis Informatikai ZRt. egyike azon cégeknek, akik a Modern Vállalkozások Programja keretében megkapták a Minősített beszállító besorolást, így több, mint 30 éves tapasztalattal állnak a pályázók rendelkezésére.

Legyen szó kereskedelmi, vállalati vagy ipari beruházásról, a Szintézis ZRt. egy kézből, teljes körű megoldást szállít szoftver + hardver + oktatás és pályázatírás tekintetében.

Pályázható innovatív megoldások

A pályázati kiírás értelmében a vállalkozások olyan technológiai beruházásokra is pályázhatnak, mint például a PRICER elektronikus polccímkéi, melyek rendkívül gyors árazást tesznek lehetővé és a kijelzőn tetszőlegesen megjeleníthető tartalmak révén az értékesítést is ösztönzik. Üzletek, patikák, benzinkutak polcain éppúgy hatékony eszköz, mint az egyes raktárakban és üzemekben, ahol ipari felhasználók részére nyújt hatalmas segítséget az információk átadása, a feladatok delegálása vagy akár az alapanyagok begyűjtése során.

Üzletek számára támogatás igényelhető pl. áruforgalmi és készletvezető rendszerre vagy online önkiszolgáló kasszákra. Ezek mindegyike könnyen és gyorsan integrálható rendszer, melyek működése révén hamar hoznak látványos eredményeket a cég életében. A komplett folyamatok átláthatósága és hatékony kezelése érdekében a kisebb vállalkozások számára is elérhető vállalatirányítási rendszerek bevezetése is okos lépés lehet, ami szintén megtalálható a támogatott tevékenységek közt.

A Szintézis cégcsoport mindent egy kézben tartva a hardverek és szoftverek beszerzése, leszállítása mellett elvégzi a helyszíni telepítés és a munkatársak oktatását is, igény esetén pedig vállalja a rendszerek felügyeletét, mely tevékenységek ugyancsak elemei lehetnek a benyújtott pályázati csomagnak. Akik számára idegen lenne az egész pályázatírási procedúra, azoknak a cégcsoport munkatársai szintén segítségükre lesznek.

Tudj meg többet a pályázat és a pályázható eszközök, szolgáltatások köréről!

Referenciák