A Borüveg THM Kft. is a CRONIST választotta 

 

Nagy üvegforgalmazó voksolt a CRONIS mellett

A 2003-ban indult Borüveg-THM Kft. mára az üvegpalackok és tartozékok hazai piacvezetőjévé vált. A REX és myREX márkákat is magáénak tudó, osztrák Müller Glas & Co GmbH magyar leányvállalataként forgalmaznak boros-, pezsgős- és pálinkás palackokat, befőttesüvegeket, illetve további üvegtermékeket és hozzájuk tartozó kiegészítőket is. A magyar vállalkozás vevői gördülékeny kiszolgálása érdekében idén tért át a Szintézis Informatika CRONIS kasszarendszerére.

A külföldi anyacég, így a magyar vállalkozás is a proALPHA vállalatirányítási rendszert alkalmazza. Az azonban már az ERP bevezetése során látszott, hogy ez a szoftver nem fogja tudni kiszolgálni a kiskereskedelmi vevőket, így elsősorban az itt keletkezett résre keresett szoftvermegoldást a Borüveg THM Kft. Elsődleges szempont volt, hogy olyan kasszarendszert válasszanak, amely képes kommunikálni a külföldi fejlesztésű proALPHA-val, ugyanakkor teljeskörűen megfelel az érvényes magyar számviteli szabályoknak is. Továbbá fontos volt számukra az is, hogy helyi a kasszarendszer szállítóval dolgozzanak együtt.

„A Borüveg THM Kft. győri bemutatóterme shopként is üzemel, ahol a kiskereskedelmi vásárlókat és viszonteladóinkat is kiszolgáljuk – mondta el Rózsa Balázs, a shop vezetője, majd hozzátette. – A vevőknek fontos a gyors és gördülékeny ügymenet, amit a CRONIS képes garantálni. Korábban például a számlákat nem tudtuk közvetlenül a pénztárnál kiállítani, emiatt a vevőinknek várniuk kellett. Ma azonban már a CRONIS-szal közvetlenül a fizetés után, amennyiben az ügyfél jelzi, néhány kattintással el tudjuk készíteni az egyszerűsített számlákat. Több nagy vevőnk is van Szlovákiából, akik számára az exportszámlák kiállítása szintén nagyon egyszerűvé és gyorssá vált a rendszer bevezetésével.”

A korábban használt kiskassza megoldás után újdonság, hogy a CRONIS rendszerében minden vevő egyedi azonosítót kap, amely alapján nagyon könnyű megtalálni és egy helyen kezelni minden adatukat, így a munka ezen a fronton is lényegesen gyorsabbá vált. Rózsa Balázs azt is elmondta, hogy a vevőktől sok pozitív visszajelzést kapnak a felgyorsult folyamatok miatt, ami még inkább megerősíti őket abban, hogy jó döntés volt a Szintézis intelligens kassza és főpénztári rendszere.

„A CRONIS rendszer bevezetése minden várakozásunkat fölülmúlóan egyszerűen ment. A Szintézis egy 6 órás oktatáson minden érintett kollégának megmutatta a rendszer működését, majd gyakorolni is volt lehetőségünk. A bevezetés napján egy teljes embert adtak, aki aznap, már éles eladási helyzetekben segítette a munkánkat – avatott be minket a bevezetés részleteibe Rózsa Balázs, majd folytatta. – Azóta is nagy segítséget jelent a Szintézis nyújtotta Helpdesk, így egy egyszerű telefonhívással tudjuk jelezni, ha elakadtunk, ők pedig távolról orvosolják a problémát, segítenek megoldani a helyzetet. Sokat jelent számunkra, hogy a Szintézis az első kapcsolatfelvételtől kezdve a mai napig nagyon motivált és segítőkész.”

A több mint 2000 különböző cikket forgalmazó Borüveg THM Kft. igényeit a CRONIS kasszarendszere maximálisan képes kiszolgálni, így a cég munkatársai még több időt és figyelmet fordíthatnak a vásárlók magas minőségű kiszolgálására.

Referenciák