MODI Higiénia állomás 

 

Testhőmérséklet mérés

Maszk ellenőrzés

Kézfertőtlenítés

Biometrikus arcfelismerés

A MODI Higiénia állomás számos szükséges higiéniai és járványügyi intézkedést tartalmaz egy megbízható és biztonságos rendszerben.

A dolgozók és a vendégek előzetesen regisztrálhatnak a számítógép vagy mobiltelefon segítségével. Ettől a pillanattól kezdve a regisztrált és azonosított személyt ismeri a rendszer, és minden szükséges járványügyi intézkedést a beállítások szerint a MODI higiénia állomás bonyolít le!

A MODI Higiénia állomás biztosítja, hogy az előzetes arcfelismerés után, a belépésre jogosult személy maszkot viseljen és hogy a kezét is fertőtlenítse, mielőtt a rendszer engedélyezi a belépést. Külön kiemeljük a testhőmérséklet mérés funkciót, mellyel az beteg alkalmazottak belépésének a kockázatát kerülhetjük el. Ugyanakkor a rendszer ellenőrzi a megengedett maximális belépésre jogosult személyek számát is, illetve minden adat bármikor bemutatható egy járványügyi ellenőrzés esetén.

MODI - Higiénia állomás

Innovatív válasz a COVID-19 veszélyre!

LEGFONTOSABB FUNKCIÓK: SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE

Kívánt esetben személyazonosság-ellenőrzésre kerülhet sor beléptetés előtt.

Lehetőség van a belépőkártya olvasására, vagy az arcfelismerő funkcióval történő beléptetésre. A látogatások gyakoriságának statisztikai elemzése bármikor előhívható a MODI szoftverrel. További interfészek használhatók a látogatók viselkedésének értékelésére, illetve az egyedi beléptető rendszerekkel történő integrációra.

HIGIÉNIÁS ELLENŐRZÉS

A rendszer mesterséges intelligenciával ellenőrzi az összes megengedett maszkváltozatot. Az orr eltakarása olyan változó, amelyre a rendszer különös figyelmet fordít. Az érintés nélküli homlok hőmérsékletének mérése információt nyújt a látogató egészségi állapotáról. A rendszer csak sikeres ellenőrzés után aktiválja az érintés nélküli kézfertőtlenítést. Beállítható a permetezési folyamatok száma és a fertőtlenítőszer mennyisége is. Egy szenzor figyeli a folyamatot. A hozzáférés csak a fertőtlenítés elvégzése után engedélyezett.

BIZTONSÁGOS ADATTÁROLÁS

A belépésre jogosultak adatai egy előzetes regisztráció útján jutnak el a rendszerhez. Ezenkívül a rendszer elmentheti az összes mért értéket, a belépési időket és ha szükséges, naponta frissített fényképet készít az alkalmazottakról. A rendszer összes információt automatikusan egy biztonságos privát felhőben tárolja. Hivatalos, járványügyi ellenőrzés esetén minden adat gyorsan hozzáférhető és továbbítható.

MODI HIGIÉNIA ÁLLOMÁS FUNKCIÓI

  • Biometrikus arcfelismerés
  • Belépőkártyák ellenőrzése (RFID/NFC olvasó)
  • Dokumentum olvasó (személyazonosító okmányhoz)
  • Testhőmérséklet mérés
  • Maszk ellenőrzés
  • Érintésmentes kézfertőtlenítés (folyadékszint ellenőrzés)
  • Falra szerelhető vagy önálló állványként
  • Opcionális hangszóró (kommunikációs segítség problémák esetén)

>> AJÁNLATKÉRÉS <<

Referenciák