IT-biztonsági megoldások 

 

HÁLÓZATBIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK

A vállalatok információbiztonságának kulcsfontosságú eleme a számítógépes hálózatok biztonsága. A megfelelő kialakítás, a hálózat és a rajta keresztül zajló adatforgalom kielégítő szintű védelme biztosíthatja a vírusokkal, rosszindulatú támadókkal szembeni ellenálló-képességet.

Mindezek megvalósításához kínáljuk hálózatbiztonsági szolgáltatásainkat, amelyek a legnevesebb gyártók hálózatbiztonsági rendszerein alapulnak, melyek a következők:

SZINTWall

  • belépő szintű, saját gyártású tűzfalak

Stormshield Network Security

  • tűzfal és UTM kis- és középvállalatoktól az adatközpontokig

Stormshield Endpoint Security

  • újgenerációs védelem kibertámadások, APT-k, nulladik napi sérülékenységek és ismeretlen kártevők ellen

Stormshield Data Security

  • adattitkosító megoldás, amely teljes körű végponttól-végpontig tartó titkosítást és EU/NATO minősített adatbiztonságot garantál

HPE Aruba Networks

  • vezeték nélküli hálózati eszközök, indoor GPS, eszközkövetés

VÍRUS- ÉS KÉMPROGRAM SZŰRÉS

Az ESET NOD32 Antivirus egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését.

Internetbiztonság

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

Részletesen testre szabható

Telepítés után azonnal élvezheti a magas szintű védelmet, vagy az átlátható kezelőfelületén több mint 150 részletes beállítása segítségével akár testre is szabhatja a programot.

Könnyebb, gyorsabb

Az egészen kisméretű adatbázis frissítéseknek és a felhő alapú védelemnek köszönhetően az ellenőrzési sebesség még gyorsabb lett. Más vírusvédőkkel ellentétben az ESET NOD32 Antivirus minimálisan terheli a rendszert, így annak teljesítményére nincs negatív hatással.

>> AJÁNLATKÉRÉS <<

Referenciák