High-tech megoldásokkal újít a Príma üzletlánc 

 

A piacon elérhető legmodernebb technológiák bevetésével ötvözik az eladási hatékonyságot és a vásárlói élményt a nagykovácsi Príma üzletben. Az innovatív megoldásokat most is a több mint 30 éves tapasztalattal bíró Szintézis Informatika szállította.

Egy kioszk, számtalan lehetőség

Igazi újdonság az üzletben felállított multifunkciós kioszk, melyben az akciós újság, egy árellenőrző, és a PRICER termékkereső alkalmazása is elérhető. Ez utóbbi akár mobiltelefonról, online is képes működni, melyet a kioszkon lévő QR kód beolvasásával a vevő rögtön betölthet. Ennek segítségével meg tudja nézni, hogy az általa keresett termék kapható-e az üzletben, és ha igen, akkor az hol található. A PRICER adóvevők háromszögelésének köszönhetően, ha egy terméket a bolton belül áthelyeznek, akkor azt a rendszer automatikusan leköveti. A kioszk online nyomtatóval, bankterminállal és a Cronis önkiszolgáló szoftverrel kibővítve könnyedén egy NAV engedélyes automatakasszává alakítható. Az üzletben továbbá egy különálló „beszélő” árellenőrző is telepítésre került, mely a gyengénlátókat segíti a vásárlásban.

PRICER okos megoldások

A polcokon papírcímkék helyett elektronikus polccímkék informálják a vásárlókat a termékek áráról és az aktuális akciókról, sőt ezek a címkék a hűtőkben és mélyhűtőkben is hibátlanul üzemelnek. A PRICER Poster funkciót kihasználva 6 db nagyképernyős TV-n futnak a kereskedelmi rendszerrel integrált, mindig naprakész promóciók.

Árufeltöltés gyorsabban

A PRICER Scan and flash funkciója az árufeltöltést végző dolgozóknak is nagy segítséget jelent, hiszen csak be kell szkennelni a kezükben lévő terméket és a mobileszközükön máris látható lesz a keresendő polc, 1 másodperc múlva pedig már a hozzá tartozó polccímke villogással jelzi az áru leendő helyét.

Az árufeltöltés folyamatát az ún. PRICER polctükör is segíti. A rendszer nemcsak azt képes jelezni, hogy egy polc leürült, de azt is, ha egy termék nem a megfelelő helyre lett kihelyezve. A mobileszköz megmutatja, hol vannak a korrigálásra szoruló polcok.

A nagykovácsi Príma üzletkiváló példát jelent rá, hogy az informatika, hogyan képes kényelmesebbé és szerethetőbbé tenni egy üzletet a vásárlók és az ott dolgozók számára egyaránt.

Referenciák