Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2019-02-19

A magyar piacon is robbant az innovációs igény

A gazdasági világválság egyik fő mentőgondolata az innovációba való menekülés volt. A piac azóta stabilizálódott, erősödött, az akkoriban mentőövet jelentő beruházások újra előtérbe kerültek.
2018-10-20

Retail duplacsavar a munkaerőhiány kezelésében

A szakképzett munkaerő megszerzése és megtartása komoly anyagi terheket jelent. Váltson ki IT fejlesztéssel olyan folyamatokat, amelyek nem igényelnek szaktudást, kollégái koncentráljanak a vevők magasabb szintű kiszolgálásával, racionalizáljon!
2018-09-27

Príma roll-out: Egyre több boltban üzemel a Szintézis önkiszolgáló kasszája

A Szintézis ZRt. önkiszolgáló kassza megoldása a várakozásoknak megfelelően repülőrajtot vett, az engedélyeztetés után már 19 darab Szintézis önkiszolgáló kassza üzemel az országban.
2018-09-24

Magas fokozatban a COOP Rally-n

A Kozma Éva navigátorral és Szabó Dávid pilótával összeállt csapat sikeresen teljesítette a távot. A 2 nap során 8 állomást érintettünk, ahol megnéztünk minőségi magyar termékeket előállító és értékesítő cégeket.
2018-08-22

A Szintézis ismét Príma választás

A CBA Vörösvár Kft. Gödön nyitotta meg legújabb, immár 26. boltját. A Szintézis ZRt. szállította az üzlet teljes retail informatikai hátterét, ezzel hibátlan 26 / 26 -os üzletnyitási statisztikát hozva.
2018-08-03

Számokban is erős: 60 %-os növekedés a Szintézisnél

31 éves árbevétel csúcsot döntött a Szintézis ZRt. 1,7 milliárd forintos teljesítményével. A tavalyi félévhez képest elért 60 %-os növekedés az év végéig biztosan tovább fog erősödni.
2018-07-18

A gyors, a szerethető, a megtérülő

Élesben bizonyítanak az első önálló hazai IT cég önkiszolgáló kassza megoldásai a budaörsi Prímában. A kasszákat az engedélyeztetést követő hetekben testre szabva telepítette a Szintézis.
2018-06-15

Hatalmas gólt lőtt a Szintézis Zrt. a kasszapiacon

A Szintézis több, mint 30 éve az elsőosztályú ligában játszik a magyar IT életben. Egy nappal foci világbajnokság kezdetét megelőzve pedig hatalmas gólt lőttek a kereskedelmi IT piacán.

Referenciák