Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2020-02-18

Sirha 2020: A leginnovatívabb IT-technológiai termék

Kihirdették a Sirha Budapest 2020 Innovációs Termékverseny díjazottjait, ahol a Pricer elektronikus polccímke rendszer technológia kategóriában harmadik, IT-megoldásként egyedüli dobogósként végzett. Mutatjuk miért!
2020-01-21

A Best Buy árazási stratégiája itthon is működik

Tovább bővíti Pricer elektronikus polccímke rendszerét a Best Buy, csak idén 450 új egységben lesz teljesen digitális az árazás. Hazánkban is havonta több 10 000 címke kerül ki a polcokra!
2020-01-09

Store Insider - Haladás, ne tartsuk fel a sort!

A Szintézis Informatika szakértőként jelent meg a Store Insider cikkében önkiszolgáló kassza megoldásával. A hazai élelmiszer-kereskedelmi statisztikák is jól mutatják, hogy elérkezett az önkiszolgáló kasszák ideje.
2019-11-25

Év boltja díj a Szintézis rendszereivel

Ügyfelünk, a Príma Áruház Mórahalom nyerte az idei „Az év boltja” rangos kitüntetését szupermarket kategóriában. A díjjal jutalmazták az üzlet innovatív megoldásait és vevőbarát működését.
2019-11-06

Minimalizálható a munkaerőhiány problémája

Több, mint egy éve kapta meg elsőként hazai informatikai vállalkozás az önkiszolgáló pénztárgép megoldására a NAV engedélyét, melyet azóta több élelmiszerlánc is bevezetett, a nemzetközi trendek itthon is beigazolódnak.
2019-07-25

Hivatalos: plusz 1 évet kapott a Pricer

A Pricer elektronikus polccímke rendszer hivatalosan is + 1 éves elemélettartamot kapott a rendszer új frissítésének köszönhetően. Jelenleg laboratóriumi körülmények között és élesben is versenytárs nélküli a technológiája.
2019-04-20

Költségcsökkentő innováció az árufeltöltésben

Az árufeltöltés kritikus pontja a kereskedelmi egységek működésének. Több tízezres termékkínálat esetén a megfelelő termékek megfelelő polchelyre kihelyezése rengeteg erőforrást vesz igénybe.
2019-02-23

Ipar 4.0 technológia az egészségügyben

A Szintézis Csoport RFID alapú megoldásával előremutató fejlesztést hozott a magyar egészségügybe. A beteg- és textilkövető rendszer már élesben működik a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban.

Referenciák