Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2018-01-20

Először Magyarországon: bolton belüli helymeghatározás élőben

A tavalyi év egyik legnagyobb retail innovációját hozza el a Szintézis az idei Future Store standjára. A megoldást, ami a bolton belüli termékek helymeghatározásában egyedülálló.
2017-10-04

Nemzetközi retail hírek, hazai elismerésekkel

Párizs mellett gyűlt össze az elektronikus polccímkékkel foglalkozó piac színe-java. A konferencián új termékvonalakat, előremutató fejlesztéseket és az iparág legjobb kereskedőit.
2017-09-15

Ipar 4.0 fejlesztés akár 500 millió forintos támogatással!

2017.09.15. A feldolgozóiparhoz kapcsolódó kis- és középvállalkozások számára hatalmas fejlesztési lehetőséget kínál a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja.
2017-06-13

Folytatódik a Pricer bevezetési roll-out a CBA-ban.

Május 31-én újabb Príma üzlet nyílt a Szintézis áruforgalmi és kereskedelmi rendszerével, valamint a Pricer elektronikus polccímke megoldásával. Ezzel összesen 11 Príma üzletben és 1 diszkont áruházban üzemel Pricer e-polccímke.
2017-06-12

A Szintézis mutatja a jövőt: saját felhőből üzemel egy multi 3 országot átfogó back office rendszere

A saját fejlesztésű szoftver- és cloud megoldás három országban jelenlévő multinacionális vállalatot lát el egy infrastruktúra alól. A felhőben üzemelő POS Back Office Rendszer szolgálja ki 3 országban a kassza rendszert.
2017-05-24

Egy trafikban már nem mérgelődnek az árváltozások miatt

Szeged egyik forgalmas belvárosi trafikjában már nem jelent plusz terhet a hetente akár kétszer is változó dohánytermékek árazása. Már a trafikok is profitálhatnak a elektronikus polccímkékből, a Pricer újabb piacot hódított meg, automatizáljon Ön is!
2017-05-08

Mi az? Pontosabb a GPS-nél és az év retail szenzációja lehet?!

A Pricer új megoldása nyerte el idén Retail Technology Award (RETA) „legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. A több ezer termék közül vásárlói nem találják meg a keresett termékeket? Leterheltek az állandó kérdések miatt a vevőtéri eladók? A hiánypótló meg
2017-04-07

Ekmann Gasztro a minőség mellett döntött

Újabb retail ügyféllel bővült a Szintézis ZRt. portfóliója. A keszthelyi Ekmann Gasztro Kft. elsősorban a Balaton vonzáskörzetében működő gasztro megrendelőket szolgálja ki. A Szintézis rendszere jelenleg nagykereskedelmi C+C megoldással üzemel, májusban

Referenciák