Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2020-01-09

Store Insider - Haladás, ne tartsuk fel a sort!

A Szintézis Informatika szakértőként jelent meg a Store Insider cikkében önkiszolgáló kassza megoldásával. A hazai élelmiszer-kereskedelmi statisztikák is jól mutatják, hogy elérkezett az önkiszolgáló kasszák ideje.
2019-11-25

Év boltja díj a Szintézis rendszereivel

Ügyfelünk, a Príma Áruház Mórahalom nyerte az idei „Az év boltja” rangos kitüntetését szupermarket kategóriában. A díjjal jutalmazták az üzlet innovatív megoldásait és vevőbarát működését.
2019-11-06

Minimalizálható a munkaerőhiány problémája

Több, mint egy éve kapta meg elsőként hazai informatikai vállalkozás az önkiszolgáló pénztárgép megoldására a NAV engedélyét, melyet azóta több élelmiszerlánc is bevezetett, a nemzetközi trendek itthon is beigazolódnak.
2019-07-25

Hivatalos: plusz 1 évet kapott a Pricer

A Pricer elektronikus polccímke rendszer hivatalosan is + 1 éves elemélettartamot kapott a rendszer új frissítésének köszönhetően. Jelenleg laboratóriumi körülmények között és élesben is versenytárs nélküli a technológiája.
2019-04-20

Költségcsökkentő innováció az árufeltöltésben

Az árufeltöltés kritikus pontja a kereskedelmi egységek működésének. Több tízezres termékkínálat esetén a megfelelő termékek megfelelő polchelyre kihelyezése rengeteg erőforrást vesz igénybe.
2019-02-23

Ipar 4.0 technológia az egészségügyben

A Szintézis Csoport RFID alapú megoldásával előremutató fejlesztést hozott a magyar egészségügybe. A beteg- és textilkövető rendszer már élesben működik a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban.
2019-02-19

A magyar piacon is robbant az innovációs igény

A gazdasági világválság egyik fő mentőgondolata az innovációba való menekülés volt. A piac azóta stabilizálódott, erősödött, az akkoriban mentőövet jelentő beruházások újra előtérbe kerültek.
2018-10-20

Retail duplacsavar a munkaerőhiány kezelésében

A szakképzett munkaerő megszerzése és megtartása komoly anyagi terheket jelent. Váltson ki IT fejlesztéssel olyan folyamatokat, amelyek nem igényelnek szaktudást, kollégái koncentráljanak a vevők magasabb szintű kiszolgálásával, racionalizáljon!

Referenciák