Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2020-07-22

Származási ország megjelenítése polccímkékkel

Törvényi megfelelés egyszerűen és látványosan zöldség és gyümölcsfronton. Emberi hiba kizárva, egységes, modern megjelenés!
2020-07-14

A fejlesztés mindig megtérül, túlélés helyett növekedés!

A pandémia számos iparágat hozott nehéz helyzetbe, azonban vannak olyan területek, ahol átszervezésekkel vagy technológiai fejlesztésekkel még magasabb fokozatba is kapcsoltak. Ön követi a külföldi trendeket? Retail statisztika!
2020-07-06

A pandémia: erősíteni kell az IT-üzemeltetés területén

A pandémia eddig nem tapasztalt bizonytalanságot hozott magával, ami a tervezett IT-beruházásokra is rányomta a bélyegét. Az informatikai fejlesztések új irányt vesznek, amiből azok a cégek fognak nyereségesen kikerülni,
2020-05-08

Készpénzmentes fizetés az online pénztárgépeknél

Alig két hét telt el a kormány készpénzgyilkos bejelentése óta, mely szerint az online pénztárgépet használó kereskedők 2021. januárjától kötelesek mindenhol biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét..
2020-05-06

Elektronikus polccímke és jótékonyság

A pandémia eddig soha nem tapasztalt nehézségek elé állította az emberiséget. A járulékos gazdasági recesszió nem kíméli a hazai vállalkozásokat sem, de most akár rövid távon is versenyelőnyhöz juthat informatikai fejlesztéssel!
2020-03-19

Tájékoztatás a koronavírussal szemben tett intézkedéseinkről

A Szintézis Zrt. több mint 32 éves fennállása óta sok mindent megélt, de a koronavírus jelentette világjárvány számunkra is új, eddig nem tapasztalt megoldandó feladatokat hozott.
2020-02-18

Sirha 2020: A leginnovatívabb IT-technológiai termék

Kihirdették a Sirha Budapest 2020 Innovációs Termékverseny díjazottjait, ahol a Pricer elektronikus polccímke rendszer technológia kategóriában harmadik, IT-megoldásként egyedüli dobogósként végzett. Mutatjuk miért!
2020-01-21

A Best Buy árazási stratégiája itthon is működik

Tovább bővíti Pricer elektronikus polccímke rendszerét a Best Buy, csak idén 450 új egységben lesz teljesen digitális az árazás. Hazánkban is havonta több 10 000 címke kerül ki a polcokra!

Referenciák