Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2022-05-23

Önkiszolgáló kasszákkal csökkentett költséget a szigetszentmiklósi Coop

Országosan is a szigetszentmiklósi Coop üzletben debütált az NCR teljes visszaforgatós készpénzkezelős önkiszolgáló pénztárgépe, és máris három pénztáros munkáját váltotta ki.
2022-04-26

A PRICER újabb térhódítása Szerbiában

A szerb Univerexport eddig sem bízott semmit a véletlenre: jelenleg 176 kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik Vajdaságban és Belgrádban, további tervei szerint pedig hamarosan egész Szerbiára kiterjeszti kiskereskedelmi tevékenységét.
2022-04-21

PRICER grafikus címkék az Euronicsban - videó

Immár 5 esztendeje kezdődött az a gyümölcsöző együttműködés, mely a Szintézis Informatikai Zrt. és az Euronics között a mai napig zavartalanul működik.
2022-03-29

Extra kraft, extra megjelenés az árkijelzők piacán – bemutatkozik a PRICER Power+ széria

A PRICER elektronikus polccímkéi már a kezdetektől fogva többet jelentettek egyszerű árkijelzőknél, ám a polcszéli kommunikációs eszközök piacvezető gyártója nemrég egy újabb nagy dobással rukkolt elő és vadonatúj szériát mutatott be. Az új típusú kijelző
2022-03-21

Grafikus polccímkékkel újított az Euronics

A PRICER polccímkéi jóval többet nyújtanak az igényes árkijelzésnél, hiszen a mögötte álló komplex rendszer a logisztikai feladatok nagymestere.
2022-03-21

High-tech megoldásokkal újít a Príma üzletlánc

A piacon elérhető legmodernebb technológiák bevetésével ötvözik az eladási hatékonyságot és a vásárlói élményt a nagykovácsi Príma üzletben. Az innovatív megoldásokat most is a több mint 30 éves tapasztalattal bíró Szintézis Informatika szállította.
2022-02-10

70%-os támogatás, 100% lendület – Új pályázat nyílik kistérségi vállalkozások számára

Kevés olyan vállalkozás akad, ahol ne jönne jól némi innovációra, fejlesztésre fordítható támogatás, a kisebb településeken működő cégekre pedig talán még inkább igaz ez az állítás. Számukra jelent jó hírt az az új pályázati lehetőség, mely kifejezetten a
2021-12-21

Cipősdobozba zárt figyelmesség a Szintézistől

Immár hagyománynak számít, hogy a Szintézis Informatikai Zrt. munkatársai december elején cipősdobozt ragadnak és hasznos, vagy éppen kedves ajándékokkal töltik meg azokat. A kisebb-nagyobb ajándékcsomagok aztán útnak indulnak, hogy egy-egy rászoruló kisg

Referenciák