Technológiai fejlesztés a kereskedelemben – pályázati támogatással 

 

Tegye fel a kezét, aki szereti a pénztári sorban állást… Ugye, hogy senki! Ebben a felgyorsult világban a legtöbben egyenesen időrablásként élik meg, nő a vevők stressz-szintje és rossz benyomással zárul a vásárlási élmény. A technológiai fejlesztések azonban már ezt a problémát is leveszik a kereskedők válláról, sőt emellett extra profitot és kényelmet is nyújtanak.

A vásárlók tudatosan keresik az önkiszolgáló kasszákat

Az üzletek pénztárainál bevezetett bankkártyás és NFC-s fizetés mellett párhuzamosan megjelentek az automata kasszák, melyek nagy sikernek örvendenek a vásárlók és az üzlettulajdonosok körében egyaránt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyes felmérések szerint mára a vevők több, mint 40%-a tudatosan a pénztáros nélküli kasszát választja. Az automata kasszák használata a vevők számára gyors és egyszerű, sőt az önálló, vonalkódos és érintőképernyős termékbevitel izgalmas újdonságot nyújt.

Többet tud, mint egy önkiszolgáló pénztárgép

A Hisense multifunkciós önkiszolgáló pénztárgép támogatja a szolgáltatásoknál bevált előre fizetési módot, alkalmas bankkártyás és mobiltelefonos fizetésre is. Termékkereső és árellenőrző funkciójával többletinformációt nyújt a vásárlóknak, továbbá munkatársi segítség nélkül is alkalmas törzsvásárlói regisztrációra. Az innovatív rendszer összeköthető a bolt webáruházával, ahol a készletek és az árak ellenőrizhetők, a megrendelt áruk pedig azonnal, helyben kifizethetők.

Az önkiszolgáló pénztárgép hardveren lévő más funkciók az adott boltra testre szabhatók, a szoftver tetszőleges számú indítócsempe kialakítását teszi lehetővé.

A Hisense esetében alapvető, hogy képes reklámokat és egyedi ajánlatokat megjeleníteni a kijelzőjén. Extra funkciója a vizuális tükör, így a kijelző nemcsak klasszikus tükörként funkcionál, hanem akár ki lehet próbálni egy rúzst, majd az így készített képet néhány érintéssel tovább is küldheti a vásárló saját magának vagy bárki másnak. A termék azonnali megvásárlása pedig egyszerűbb, mint valaha, mert az elektronikus PRICER polccímkékkel felszerelt áruházakban a Hisense képes térképen megjeleníteni a vásárlónak a termék helyét.

Továbbá a Szintézis portfóliójában megtalálható a piacvezető NCR önkiszolgáló pénztágép is, amelyben a készpénzes és bankkártyás fizetés mellett ellenőrző mérleg funkció is található.

Pályázattal akár 70%-os vissza nem térítendő támogatással

A hamarosan megnyíló a VINOP 1.2.1.-21 pályázat, mely KKV-k számára nyújt vissza nem térítendő beruházási támogatást. A pályázati kiírás értelmében azok a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be pályázatot, akik vállalkozásuk hatékonyságának növelése érdekében technológiai fejlesztést terveznek. A beruházás értéke min. 10 millió Ft – max. 629,3 millió Ft lehet, melynek akár 70%-a is megkapható támogatásként, így a vállalkozásnak csupán 30%-os önrésszel kell rendelkeznie.

A Szintézis ZRt. által forgalmazott Hisense multifunkciós önkiszolgáló pénztárgépre, illetve elektronikus PRICER polccímkékre is igényelhető a támogatás ugyanúgy, mint további kereskedelmi megoldásokra.

Szintézis Zrt.

https://tiedapalya.szintezis.hu/

palyazat@szintezis.hu

Referenciák