Vendéglátóipar - Éttermi és Hotel rendszer 

 
 • Könnyű kezelhetőség, Windows-os felület
 • Kevesebb adminisztráció
 • Vendégek gyors és pontos kiszolgálása
 • Percre kész adatok - amint a pincér felveszi a rendelést, a konyhában már ki is írja a blokknyomtató az elkészítendő ételeket
 • Azonnali készletnyilvántartás, standolás
 • Minimum alatti készletszint lekérdezés a rendelések megkönnyítésére
 • Leltár funkciók ellátása a leltárfelviteli ív nyomtatásától a leltár kiértékeléséig
 • Statisztikák segítségével a nap bármelyik pillanatában pontos információt kaphat a forgalomról, a haszonkulcsokról, a legjobban/legrosszabbul fogyó termékekről
 • Távolról, Internet kapcsolat segítségével a nyaraláson is lekérhetőek a forgalmi adatok
 • Érintőképernyős vagy PDA kézi terminálokon keresztül is elérhető
 • Asztalok bontása, átirányítása, összevonása
 • Rendezvényszervezés, asztalfoglalások kezelése
 • Reprezentációs vagy törzsvendégek kezelése, személyzeti fogyasztások figyelembe vétele
 • Étlapok, menük, receptek, árak kezelése
 • Engedmények kezelése, szobaszámra íratás
 • ÁFA-s számla hivatalos formájú nyomtatása
 • Szobatükör, szobafoglalások kezelése a Recepció modulban
 • Euro kezelése, idegen nyelvű blokk

A Szintézis Éttermi rendszer

Kiváló minősítést

kapott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségtől

Kérje ajánlatunkat vagy díjmentes helyszíni bemutatónkat!

Az Éttermi program moduljai

Standard verzió modulok

 • Készletnyilvántartó modul (cikktörzs, receptura, partnertörzs karbantartás, raktár és standkészlet kezelés)
 • Pincér modul (asztalonkénti rendelés felvétel, asztal elszámoltatás, pincérelszámoltatás, forgalom lekérdezés)
 • Megrendelő asztal modul: A Pincér Modulban egy speciális működésű asztal, amellyel a későbbi időpontban teljesítésre kerülő rendeléseket lehet felvenni. Elsősorban cukrászdáknak hasznos, mivel a torta, sütemény rendelés felvételét könnyíti meg.

Opcionális modulok

- részletekért klikk a modul nevére

Gyorsértékesítő modul

Ideális gyorséttermek, menzák, étkeztetők számára. A Pincér Modulban a gyorskiszolgáló asztalok működése eltér az egyéb asztalokétól: gyorsított rendelés felvétel más kezelő felülettel, felvett rendelések azonnali számlázása. Még lehetőség adódik Proxy kártyák használatára is, amire egyenleg tölthető fel, és a kártya lehúzásával fizet a vendég. Ezt a Proxy kártyát sok irodaházban beléptetésre használják. A modul össze van kötve mérleggel is, így a saláta a súlya alapján árazható be.

PDA modul – kézi terminál

Egy kényelmes eszköz, amivel a pincér az asztalnál rögtön fel tudja venni a rendszerbe a rendelést. A Pincér Modul normál asztal funkcióit teljes körűen ellátja, a rendelés felvételtől egészen a számlázásig.

Asztalfoglalás modul

A modul segítségével asztalokat foglalhatunk a vendégek számára. Lehetőség van asztalfoglalás megjegyzés felvételére, ami nagyobb rendezvények szervezésekor nyújt hasznos segítséget. A foglalásokról részletes információkat látunk – a vendégek megérkezésének időpontját és a foglalás időtartamát, illetve az asztalfoglalás kinek a nevére és hány főre szól.

Asztaltérkép modul

A Pincér modulban az asztalokat vizuálisan jeleníti meg, így megkönnyíti a pincéreknek az asztal kiválasztást.

Rendezvény összeállítás modul

Rendezvény összeállítás modul A Pincér Modulon belül lehetőségünk van „rendezvény összeállításra”, azaz előre megtervezni, hogy egy rendezvényen (pl. esküvő, céges vacsora) milyen menük, ételek, italok lesznek felszolgálva. A lekérdezések segítségével képet kaphatunk a költségekről is. Egy gombnyomással ki is számlázható a rendezvény.

Gyártmánylap modul

A receptura alapján a program elkészíti a termék gyártmánylapját, kiszámolja az adott étel vagy ital energia, szénhidrát, zsír és fehérje tartalmát. Ehhez csupán egyszer be kell állítani az alapanyagok 100 g-jára vetített tápértéket, és össze kell állítani a termékek recepturáját. Elsősorban cukrászdák számára nyújt hasznos információt.

Munkaidő-nyilvántartás modul

Minden dolgozónak adhatunk egy kis mágneskulcsot, amit munkakezdéskor hozzáérint a mágneskulcs olvasóhoz. Munkavégzés befejeztével ugyanezt a műveletet hajtja végre. Így a program egy jelenléti ívet készít. Így adott időszakra, napra, hétre vagy hónapra lekérdezhetjük, hogy ki hány órát dolgozott.

Készétel kezelés modul

Egyes termékek (pl. sütemények), és félkész ételek (pl. leves alap) készlet kezelését támogatja. A terméknek, félkész ételnek készlete van, így az azokhoz felhasznált alapanyagok fogyását pontosan nyomon lehet követni. Az eladáskor a termék készlete csökken, illetve a recepturába beépített félkész terméken történik meg az anyag fogyás kezelése. Elsősorban cukrászdáknak, de rajtuk kívül a legtöbb étterem számára is hasznos megoldás.

Kiszállítás modul

A pincér modulban egy speciális asztaltípus, mely a házhoz szállítást végző vállalkozások mindennapjait könnyíti meg. Telefonos rendelés felvételkor, vendégazonosítást követően rendelések rögzíthetőek, az ételek elkészültét követően futárok rendelhetők a megrendelésekhez, akik az adott címre teljesítik a kiszállítást. A futárok visszaérkezésekor, a rendelés lezárásra kerül. A futárok elszámoltatathatók az általuk kiszállított forgalom és egyéb jogcímek alapján. Információk a különféle statisztikai és forgalmi lekérdezésekből nyerhetők.

Fitness Modul

Fitness, wellness szolgáltatások nyújtását végző partnereink tudják használni, bérletkezelésre (időszakos, alkalmi, időszakos+alkalmi), vendégnyilvántartás fényképpel, csoportos szolgáltatás igénybevételének lehetősége, automatikus bejelentkezés, bérletfelhasználás lehetősége, a modul folyamatos fejlesztése.

Recepció modul

A Recepció modul hotelek, panziók számára ideális megoldás. Teljesen integrált az éttermi rendszerrel, tehát a vendégek fogyasztása a szobára terhelhető. Egyéb jellemzők: pótágyak kezelése, IFA, szobatükör, szolgáltatások szobára terhelése, üdülési csekk kezelése, számlázás, különböző statisztikák: vendéglista, vendégenkénti forgalom, adóanalitika, érkezők-távozók listája stb.

Konyhai kijelző modul

Visszajelzés konyhai monitorról pincér modulra, azon vendéglátóhelyeknél hasznos ahol fontos szempont, hogy az étel elkészültéről a pincér azonnal értesüljön. A pincér terminálon eltérő színnel jelöli az asztalon felvett rendelés leadását, elkészültét illetve számlázását.

Okostelefon modul

Androidos okostelefonra készült alkalmazásunk segítségével, mostantól bárhol legyen a világban, pillanatok alatt ránézhet az éttermére. A hasznos lekérdezések mellett, webkamera segítségével, akár élőkép kíséretében láthatja az asztalokon lévő aktuális fogyasztást is. Kényelmes, gyors és praktikus alkalmazás, melynek segítségével napi 24 órában ellenőrizheti éttermét.

Az Éttermi segéd rendszerről bővebben

Éttermi rendszerhez ajánlott számítógépes környezet

Digitális Étlap

A Szintézis által kifejlesztett újdonság a digitális étlap esztétikus, látványos és praktikus eleme lehet az étteremnek, amelyet a bejárathoz vagy a teraszra érdemes kihelyezni. Az érdeklődők digitális érintőképernyőn lapozhatják át az étlapot, lehetőségük van egy-egy kiválasztott étel fényképének megtekintésére is. Mikor épp senki nem használja a kioszkot, akkor a napi ajánlatot vagy a napi/heti menüket láthatjuk a főoldalon, illetve az étteremről készült belső fotókat, így csábítva be az utcán sétálókat.

Részletek a digitális étlapról>>>

Ajánlatkérés

Referenciák