Vállalatirányítási megoldásaink  

 

Vállalatirányítási megoldások - Szintézis ERP.

Feltöltés alatt

Cégünk 1996 óta foglalkozik vállalatirányítási rendszerekkel. Csaknem 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött és képzett szakembereinkkel már számos sikeres projektet kiviteleztünk. Mi nem csak „telepítünk”! Minden cég egyedi, és Mi erre fókuszálunk! Megismerjük cége működését, átvilágítjuk folyamatait, a hatékonyság növelése érdekében, ha szükséges tanácsot adunk a szűk keresztmetszetek kiküszöbölésére és a teljes projektmenedzsmentet vállaljuk. Bevezetés után 24 órában állunk ügyfeleink rendelkezésére, és a jövőbeni üzleti változások miatt szükségessé vált fejlesztéseket is elvégezzünk.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot:

VÖRÖS-MÁRTON Andrea - andrea.marton@szintezis.hu - Tel: + 36 20 260 4264

ERP megoldásaink

Infor ERP LX - Megoldás nagyoknak

Az ERP LX sok éves jól bevált nemzetközi tapasztalatokra épülő rendszer, mely kifejezetten a nagyvállalati környezetre lett szabva. Grafikus felületének köszönhetően, rendkívül felhasználóbarát, és több kisebb moduljainak köszönhetően, jól testre szabható. A rendszer egyik erőssége a több telephelyes vállalat magas szintű kezelése. Nagymértékben javul általa az egyes szakterületek, gyáregységek közötti kommunikáció minősége. Ez a korszerű ERP megoldás kliens/szerver architektúrájú és üzenet alapú osztott objektum technológiára épül, ami a rugalmasság és a skálázhatóság biztosítéka.

deep.ERP - Megoldás kis- és középvállalatok részére

A deep.erp egy magyar fejlesztésű, középvállalatoknak szánt komplex vállalatirányítási rendszer. A fejlesztő cég több mint 20 éves ügyviteli piaci múltja garantálja a rendszer naprakész törvényi megfelelését. A deep.erp kezelőfelület a Microsoft sztenderdjeit követi, így aki a Microsoft Office termékeit rutinszerűen használja, az a deep.erp rendszert is könnyedén fogja elsajátítani. Ideális választás kis- és középvállalatok részére.

Referenciák