Szintézis Ipar 4.0

Szintézis Ipar 4.0 koncepció

„A cégek várakozásai szerint több milliárd dollárt hozhat a gyártó cégek számára digitális ipari forradalom, ami a költségek csökkenésének, a hatékonyság és a nyereség növekedésének köszönhető. A szervezetek több mint fele két éven belüli megtérülést vár”– áll a PwC globális tanulmányában.

Tapasztalatunk alapján jelenleg a Magyarországon tevékenykedő cégeknek csak kis hányada alkalmazza, használja ki az „’Ipar 4.0” koncepció fejlett technológiáit. A gyártási folyamatok sokszínűsége, maga a gyártási technológiák inhomogén környezete részben magyarázat erre, hiszen nehéz olyan univerzális technológiát kialakítani, amely minden vállalatnál jól alkalmazható lenne.

Cégünk olyan ipari megoldásokat kitalál, amelyek magas fokú rugalmassággal képesek a fent említett problémák áthidalására.


Szintézis Ipar 4.0 koncepció” lényege, hogy lehetőséget biztosítunk a környezetünkben élő ipari vállalatoknak, hogy személyesen is meggyőződhetnek ezen technológiák működőképességéről és hatékonyságáról, amellyel a térségben lévő vállalkozások fejlődését és a nemzetközi versenyképességüket elősegítsük.

PRICER ipari kijelző rendszer


E-papír alapú feladat/információ megjelenítés ipari és logisztikai felhasználóknak

RFID megoldások az iparban


Egyedi logisztikai megoldások, ipari azonosítás, termeléskövetés, optimalizálás

Biztonsági áramellátási szolgáltatás


Ipari berendezések szünetmentesítése

Ipari eseménykezelő, kiértesítő rendszer


Kritikus folyamatok felügyeletéhez, - ASCOM rendszer

Ipari terminálok


IP66 védelem, all-in-one, SENOR, Motorola

Egyedi szoftverfejlesztés


PC-s, telefonos és tabletes ipari igényekre szabott szoftverek fejlesztése