Szintézis csoport 

 

Szintézis Informatikai Zrt.

Szintézis Informatikai ZRt. Központ 9023 Győr, Tihanyi Árpád u. 2. Levélcím: 9002 Győr, Pf. 89 Telefon: (96) 502-200 Fax: (96) 318-658 Üzlet nyitva tartás: H-Cs 8:00-16:30 P 8:00-14:00 E-mail:

info@szintezis.hu

Térkép

Szintézis Budapest – Kereskedelem 1119 Budapest, Fehérvári út 85/c. Telefon: (1) 461-5008 Fax: (96) 318-658 E-mail:

kerbp@szintezis.hu

Szintézis Szeged - Kirendeltség 6721 Szeged, Kálvária sugárút 26. Tel: (20) 9140-980, (20) 427-76-03 E-mail:

szeged@szintezis.hu

Szintézis Salgótarján - Kirendeltség 3104 Salgótarján, Lakatos Péter út 15. Tel: (20) 263-5569 E-mail:

gklampfer@szintezis.hu

Szintézis csoport

Szintézis ERP Kft. E-mail:

erp@szintezis.hu

A Szintézis ERP Kft. 20 éve foglalkozik komplex vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, elsősorban termelő és kereskedelmi vállalatok részére. A cég által kínált rendszerek (Infor MAX+, Infor ERP LX) nemzetközi tapasztalatokon, kipróbált módszereken alapulnak, ezért is rendelkeznek olyan széleskörű referenciahelyekkel világszerte. A Szintézis ERP magasan kvalifikált szakemberei számára egy rendszer bevezetése nem csak egy” telepítés”, hanem egy mindent átfogó projekt, amely cégátvilágítással, folyamatoptimalizálással, tanácsadással, egyedi megbízásos fejlesztésekkel, majd pedig 24 órás Real Time supporttal társul.

Referenciák

Szintézis-NET Kft. Web:

http://www.szintezis-net.hu

E-mail:

szintezis-net@szintezis-net.hu

A Szintézis-NET Kft. Magyarország legnagyobb és legrégebbi start-up vállalkozása, mely 2003-as megalakulása óta folyamatosan bővül. Működésének két alappillére az outsource és az informatikai tanácsadás. A vállalat magas színvonalú szolgáltatást nyújt az IT számos területén (kódolás, tesztelés, elemzés, tervezés, projekt menedzsment, fordítás és lokalizáció) partnerei részére, akik között a kezdő kisvállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. 2011-től saját kutatás-fejlesztési részleg foglalkozik a legújabb, innovációs technológiák feltérképezésével.

Referenciák

Külföldi képviseletek

Sintezis Birotica srl, Románia Web:

http://www.sintezis.ro

E-mail:

sintezis@sintezis.ro

Románia egyik piacvezető kereskedelmi rendszer forgalmazójaként a vállalat lefedi a teljes RETAIL palettát személyre szabott bolti rendszereik segítségével. Minden kereskedelmi egység igényeit képesek kielégíteni kezdve az egyszerű pénztárgépektől a fejlett eladási rendszereken át, a sarki kisboltokig és a nemzetközi Hypermarket láncokig. Egy külföldi üzlet vagy üzletlánc a romániai piacra való belépésekor a Szintézis Románia adaptálja a külföldi rendszereket, így megfeleltetve őket a helyi speciális és fiskális törvényeknek.

Referenciák

Szintezis Plus s.r.o., Szlovákia Web:

http://www.szintezis.sk

E-mail:

office@szintezis.sk

A Szintezis Plus Kft. 1999-ben alakult a magyar Szintézis Informatikai Zrt. leányvállalataként. A cég profilja elsődlegesen a szlovákiai piacon lévő kasszagépek szervize volt, mely irányvonal máig megmaradt, azonban az anyacég segítségével komplex megoldásokat kínál a kasszarendszerek HW és SW területén. Ügyfeleik zömében külföldi üzletláncok, ennek következtében egész Szlovákia területén szervizlefedettséggel bír, továbbá együttműködik számos külföldi szoftverházzal is a programok honosítása területén. 2005-től tevékenységét az elektronikus polccímkék forgalmazásával és beüzemelésével is bővítette.

Referenciák

Referenciák