Sirha 2018 

 

Először Magyarországon: bolton belüli helymeghatározás

A tavalyi év egyik legnagyobb retail innovációját hozza el a Szintézis az idei Future Store standjára. A megoldást, ami a bolton belüli termékek helymeghatározásában egyedülálló, és méltán nyerte el a 2017-es Retail Technology Award (RETA) „legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. Ismerje meg a technológiát!

A Pricer elektronikus polccímkék hadiipari technológiát (Optical wireless communication – OWC) használnak a központtal történő kommunikációra. Az OWC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, tehát az egyes címkék tudnak adatot fogadni (frissítést) és információt küldeni (frissítés visszajelzést), ezt és a Pricer alap infrastruktúráját kihasználva, háromszögezési módszerrel a Pricer képes meghatározni az egyes címkék, tehát az egyes termékek pontos helyét! A bolton belül áthelyezik a terméket? A Pricer automatikusan frissíti a térképen!

A vásárlóknak nincs más teendője, csupán az üzletben elhelyezett kioszkon, vagy a telefonra letöltött applikáció segítségével beírnia a keresett termék nevét, a Pricer pedig interaktív térképen megjeleníti a polchelyet!

A megoldást 2017-ben mutatták be Franciaországban, a Leroy Merlin barkács és kertészeti láncnál, Magyarországra pedig először a Szintézis ZRt. hozza el a helymeghatározás innovációját!

Győződjön meg személyesen a rendszer működéséről, ismerje meg, hogy a Pricer elektronikus polccímke rendszere miért lett piacvezető a kereskedelem és raktározás világában!

2018. február 7-9. között keresse a Szintézis ZRt.-t a SIRHA J01-es „Future Store” standján!

www.pricer.hu

Referenciák