Modernizációval a partnerelégedettségért 

 

Az üzleti IT piac egyre telítettebb, minden évben jelennek meg újabb versenytársak, mégis csak kevesen képesek hosszú távon talpon maradni. Az 1987-ben alapított Szintézis ZRt. 30 éve az informatikai piac kiemelkedő szereplője. A cég sikerének néhány titkáról Szabó Dávid vezérigazgató beszélt.

A Szintézis ZRt. 2017-ben töltötte be 30. születésnapját, ami hazai viszonylatban nem mindennapi érték. Nem túlzás azt mondanom, hogy a Szintézis életem része, hiszen családi vállalkozásként indultunk, Szabó Istvánt, édesapámat, - aki az egyik alapítótag volt - pedig 2011-ben váltottam a cégvezetés élén.

A generációváltás sikeres volt, a megkezdett úton, még nagyobb lendülettel haladunk tovább. – mondta Szabó Dávid a Szintézis ZRt. vezérigazgatója.

Innováció az előtérben

Folyamatosan nyitunk az új piacok felé, keressük az innovatív megoldásokat. Szerencsére jó szemünk van ehhez, amit 30 éves kereskedelmi rutin csak tovább segít. Több mint 10 éve foglalkozunk a Pricer elektronikus polccímke megoldással, ami mára piacvezetővé vált, de említhetném az önkiszolgáló kasszákat is, melyekre már most, az igazán nagy robbanás előtt kész megoldásunk van.

Minőségi ügyféltámogatás

A siker további kulcsa az ügyfelek minél komplexebb, minőségi kiszolgálása. Ennek keretében belül 2018 Q1-ig teljesen megújítjuk ügyféltámogató rendszerünket.. Az új ügyféltámogató szoftverünk a partnerek számára rendkívül kényelmes, a hét minden napján elérhető 24 órás támogatást nyújt. Minden egyes nyitott bejelentés online visszakövethető, így a folyamatok áttekinthetőbbek és jobban dokumentáltak. További nagy ügyfélelőny, hogy a szoftver és hardverleírások, kézikönyvek és frissítési listák egy helyen elérhetők, természetesen úgy, hogy partnereink csupán a számukra releváns tartalmakat látják.

Az új support rendszer a saját munkánkat is megkönnyíti. A feladatok delegálása automatikussá vált, minden kérdés azonnal az adott terület szakértőjéhez kerül. Minőségbiztosítási szempontból is előrelépés a szoftver, elemezni tudjuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, de a kollégáink teljesítményét, a problémák megoldásának idejét is látjuk. Már most csökkentettük az adminisztrációs folyamatok emberi erőforrás szükségét, kollégáink már valóban a megoldások keresésére tudnak koncentrálni.

Jól működni és jól látszani

Nem csupán ügyfélbarát folyamatainkkal, szakértő kollégáinkkal próbáljuk még csábítóbbá tenni a Szintézis ZRt.-t, de megjelenésünkön is folyamatosan csiszolunk. Mára messze elhagytuk a 90-es éveket, idén ismét megújult a www.szintezis.hu weboldalunk.

Referenciák