Modern Vállalkozások Programja 

 

PRICER ipari kijelző rendszer Nehézséget okoz közvetlenül a gyártósoron megjeleníteni az aktuális gyártási feladatokat? Még mindig A4-es lapokra nyomtatják a munkautasításokat, amelyek így sokszor hibásak, ezért készül selejtes áru? Küldött már vissza partnerük komplett szállítmányokat a hibás gyártás miatt?

Ha a fenti kérdések valamelyikére is igennel tud válaszolni, akkor Önnek a PRICER ipari kijelző rendszerre van szüksége!

>> További részletek - PRICER ipari kijelző rendszer <<

deep.erp vállalatirányítási rendszer A Szintézis ERP Kft. a mikro- és kisvállalati integrált vállalatirányítási feladatok megoldására a magyar fejlesztésű deep.erp rendszerét ajánlja. A deep.erp rugalmas moduláris felépítésének és a Szintézis ERP Kft. közel 20 éves szoftverbevezetési tapasztalatának köszönhetően ERP átállása gyors és zökkenőmentes lesz!

Teljes körű vállalatirányítási rendszer, mely rugalmas felépítésének köszönhetően ÜGYVITELI MEGOLDÁSKÉNT is képes funkcionálni. Egy előremutató megoldás, mely képes aztán együtt nőni vállalatával. Bármikor becsatolhatja a többi modult is.

>> További részletek - deep.erp integrált vállalatirányítási rendszer <<

Referenciák