Külföldi rendszerek honosítása és engedélyeztetése 

 

Kasszarendszerek honosítása

A hazai kasszarendszerek engedélyeztetése során a legszigorúbb feltételrendszereknek kell megfelelni . A pénztárgépes rendszereket az áruházi működésbe állításuk során pénzügyi és jogszabályi előírásoknak megfelelően vizsgálják az üzemeltetési engedély megszerzéséhez.

A Szintézis Informatikai ZRt. 1987 óta foglalkozik a magyarországi kis- és nagykereskedelmi, áruforgalmi és pénztárgépes rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával és ezek engedélyeztetésével.

Az elmúlt több, mint 30 év során ez a szolgáltatási terület a Szintézisen belül folyamatosan bővült, így mára már a saját pénztárgépes rendszereink több ezer példányos telepítését és különböző nemzetközi pénztárgépes rendszerek engedélyezését és a magyarországi képviseletét látjuk el.

A Szintézis ZRt. külföldi leányvállalatainál, Romániában és Szlovákiában szakképzett kollégáink szintén teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a helyi törvényeknek megfelelő engedélyeztetés során.

Fiskalizációs üzletágunk a következő kompetenciákkal rendelkezik:

  • A NAV és MKEH szabályozások naprakész ismerete,
  • a romániai és szlovákiai adóhatósági szabályozások naprakész ismerete
  • külföldi rendszerek honosításának menedzselése,
  • mindent kielégítő szolgáltatási- és szervizhálózat mindhárom országban,
  • PC-alapú saját pénztárgépes rendszerek fejlesztése a DOS-os rendszerektől a Windows alapú rendszerekig, valamint az IBM Supermarket Application román és magyar verziójának fejlesztése,
  • saját fejlesztői gárda folyamatos supportja.

Ajánlatkérés

Referenciák