Speciális adatmentési megoldások

A Barracuda Backup komplett mentési megoldás a fizikai és a virtuális környezetet is egyaránt támogatja, használatával korlátlanul növelhető a tárterület. A megoldás lényege, hogy a felügyeletet kiszervezi a felhőbe, ugyanakkor helyi szinten is elérhető minden adat. Alkalmazásával könnyebbé és átláthatóbbá válnak a folyamatok és feladatok, ugyanakkor többszintű védelmet biztosít adatállománya számára.

Hálózatbiztonsági megoldások

Határvédelmi, hálózatok védelmét biztosító megoldásaink részét képezik a különböző Watchguard UTM és tűzfal megoldások, illetve a biztonságos és vállalati tekintetben vezető Aruba Networks vezeték nélküli hálózati eszközeit és kiegészítő rendszereit is.

Email security és spamszűrés

Az email security és spamszűrési szolgáltatásunk többrétegű megközelítése biztosítja az elérhető legátfogóbb védelmet és optimalizálja minden egyes e-mail feldolgozását, átvizsgálását a maximális teljesítmény mellett, akár több milliós napi mennyiségben, egy olyan integrált felhő alapokon működő szoftver megoldással, mely hatékony védelmet bztosít.

Vírus- és kémprogram szűrés

Vírusvédelmi megoldásként az ESET NOD32 Antivirus teljes körű biztonsági termékportfólióját ajánljuk, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését.