Interaktív oktatási rendszer 

 

A Szintézis Informatikai ZRt. 2005 óta foglakozik interaktív oktatási rendszerekkel, a TIOP pályázatokon keresztül országosan több mint 1500 interaktív táblát szállítottunk a különböző oktatási intézményeknek. Felkészült szakembereink komplex szolgáltatással állnak rendelkezésre a tábla telepítésétől kezdve a használathoz szükséges teljes körű tanácsadásig.

Az interaktív táblákkal a tanulók számára megkezdődik egy utazás, amely az oktatás eddig ismeretlen vidékeire kalauzolja őket. Az iskolai interaktív táblák világszerte izgalmas környezetet teremtenek az osztálytermekben.

Az interaktív tábla, ha arra van szükségünk, egy végtelen felülettel bíró hagyományos tábla, ha szeretnénk, video lejátszó, magnó, diavetítő, vagy akár egy interaktív játszófal. Lehetővé teszi számunkra, hogy bármit kivetítsünk a falra, ami egy számítógépen látható vagy elvégezhető. A vita, a megbeszélés élénkítése érdekében elrejthetjük, elővarázsolhatjuk vagy kiemelhetjük a szövegeket. Aktív részvételre buzdíthatjuk a gyerekeket olyan mérőeszközök felhasználásával, mint az interaktív vonalzó vagy szögmérő. Érdeklődésüket hangokkal, színekkel és mozgóképekkel köthetjük le.

Megtapasztalhatják, milyen a tanítás egy olyan környezetben, ahol a tanítványok alig várják a következő órát.

>> AJÁNLATKÉRÉS <<

Referenciák