Intelligens Nyomtatási megoldások

Ha szeretné nyomtatási költségeit racionalizálni erőfeszítések nélkül, kérje segítségünket!A Szintézis Informatikai ZRt. irodatechnikai szolgáltatással is segíti a modern, költséghatékony megoldások iránt elkötelezett vállalkozásokat. Az irodatechnikai megoldásunk kiszervezetten, outsourcing szolgáltatásként a fénymásolók, nyomtatók és szkennerek üzemeltetését látja el. A nemzetközi trendek egyértelműen az IT outsourcing irányába mutatnak - legyen szó hagyományos értelemben vett IT infrastruktúráról vagy irodatechnikai megoldásról - azért, hogy Ön kulcsüzleti tevékenységeire összpontosíthasson.

Tudja, hogy hány nyomtatót üzemeltet és ezen nyomtatóknak mennyi a fenntartási költsége?

Outsourcing:
Az outsourcing bizonyos erőforrások kihelyezését, kiszervezését jelenti. A szervezet egyes feladatok elvégzésére külső partnerrel szerződik, ezek általában olyan a szolgáltatások, amelyek nem tartoznak a cég elsődleges profittermelő tevékenységei közé, de a vállalat számára nélkülözhetetlenek.

Tudja, hogy évente mennyit költ tonerekre, patronokra, a nyomtatói szervizelésére?Az Intelligens nyomtatási megoldásunknak köszönhetően mindig a legújabb iparági technológiát használhatja, ezáltal mindig az igényeinek leginkább megfelelő és legköltséghatékonyabb szolgáltatásokat veheti igénybe. Sokszínű, márkafüggetlen eszközportfóliónknak köszönhetően az igények széles skáláját tudjuk lefedni. Külső szolgáltató által biztosított üzemeltetés esetén a humánerőforrás igénye nullára csökken, illetve a szolgáltatási színvonal emelkedik.

Tudja, hogy mennyiért nyomtat most ?A szolgáltató által biztosított üzemeltetés minden esetben alacsonyabb fajlagos költséggel bír, mint a saját körű üzemeltetés. Ennek egyik oka az, hogy a legtöbb gyártó mára felismerte az utángyártott kellékanyagok térnyerését, ezért a viszonteladói, márkaképviseletei számára kedvezményesen kellékanyagokat és alkatrész utánpótlást biztosít, mindezt változatlanul, a legmagasabb gyártói minőségben.

Ellenőrizte már, hogy kollégái indokoltan használják-e a nyomtatókat?Igény esetén teljes körű felmérést végzünk, így átfogó képet kaphat a jelenleg használt eszközeinek állapotáról és üzemeltetési költségeiről. Ezt követően költség optimalizációra teszünk javaslatot, melyet teljes körű üzemeltetési szerződéssel támogatunk, cégének zavartalan ügymenetének biztosításához.

Teljes körű üzemeltetési szerződés (TÜSZ) előnyei:
  • Nincs többé elfogyott kellékanyag,
  • alacsonyabb üzemeltetési költség,
  • előre tervezhető, fix költségek,
  • széleskörű tudásbázissal bíró szakemberek, szakmai kompetencia háttér,
  • homogén infrastruktúra és annak folyamatos felügyeletének köszönhető magas rendelkezésre állás,
  • akár 24 órás felügyelet,
  • szabályozott belső eljárások, pontosan nyomon követhető folyamatok,
  • pontosan dokumentált hibabejelentés, nyomon követhető javítási folyamatok,
  • meghibásodás esetén cserekészülék biztosítása.


A Szintézis Informatikai ZRt. Győr és a régió meghatározó IT szereplője új nyomtatás üzletágának köszönhetően, az irodatechnikai piac széles spektrumában jelent meg és az iparágban sok éves tapasztalattal rendelkező kollégák segítségével garantálja az átlagon felüli szolgáltatási szintet.

TÜSZ szolgáltatásunk keretében vállaljuk ügyfeleink teljes irodatechnikai infrastruktúrájának üzemeltetését.
Igény esetén a jelenlegi irodatechnikai eszközpark átvételére, és szolgáltatói tulajdonban lévő irodatechnikai infrastruktúrán mérhető SLA alapú teljes irodatechnikai outsourcing megoldásunkkal is állunk rendelkezésükre.


Céges nyomtatás olcsóbban, egyszerűbben