Szintézis Trafik rendszer – 2017-ben is potenciális választás 

 
2016.12.01. A trafikokat nagy változás fogja érinteni január 1-től, ezért a dohányboltok üzemeltetőinek mielőbb lépniük kell. Ha szoftvert szeretne váltani, keresse a Szintézis ZRt-t, akik segítenek a saját ND minősített trafik rendszerükre történő átállásban.A trafikokat érintő új törvényi előírás szerint a dohánygyártmányok a vámhatóság által közzétett kiskereskedelmi eladási áron kerülhetnek csak értékesítésre 2017. január 1. napjától. A korábban használt trafikszoftvereket ezért újraminősítették, győződjön meg róla, hogy az Ön szolgáltatója megfelel-e az új elvárásoknak!?

A Szintézis ZRt. saját fejlesztésű trafik szoftverét több száz hazai dohányboltban használják, nekik nem kell aggódniuk, hogy január 1-től trafikszoftverük az előírásoknak megfelelően fog-e működni. A Szintézis TRAFIK rendszer mindenben megfelel az új előírásoknak, megszerezte az új ND minősítést, és az új verziót még decemberben telepítik a régi és új Szintézis ügyfeleknél.

Ne kockáztasson, vegye fel a kapcsolatot a Szintézis ZRt-vel, és a januárt az új törvényi előírásoknak megfelelő trafik rendszerrel fogja megkezdeni! Ha nem elégedett jelenlegi szolgáltatójával, itt a remek alkalom a váltásra!

www.szintezis.hu/trafik

Referenciák