Hírek


Nemzetközi retail hírek, hazai elismerésekkel

2017.10.04.Párizs mellett gyűlt össze az elektronikus polccímkékkel foglalkozó piac színe-java. A konferencián új termékvonalakat, előremutató jövőképet mutattak be, és megismerhették a résztvevők az elmúlt év legmeghatározóbb elektronikus polccímkékkel foglalkozói cégeit, ahol magyarok kerültek a rivaldafénybe. Részletek »



Ipar 4.0 fejlesztés akár 500 millió forintos támogatással!

2017.09.15. A feldolgozóiparhoz kapcsolódó kis- és középvállalkozások számára hatalmas fejlesztési lehetőséget kínál a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja. Az Ipar 4.0 koncepciót támogató pályázattal akár 500 millió forintos támogatáshoz is juthatnak az érintettek. Milyen fejlesztésekre pályázhat? A cikkben elolvashatja!
Részletek »



Folytatódik a Pricer bevezetési roll-out a CBA-ban.

2017.06.13. Május 31-én újabb Príma üzlet nyílt a Szintézis áruforgalmi és kereskedelmi rendszerével, valamint a Pricer elektronikus polccímke megoldásával. Ezzel összesen 11 Príma üzletben és 1 diszkont áruházban üzemel Pricer e-polccímke, valamint idén minimum további két hasonló bevezetés várható ebben a hálózatban. Részletek »



A Szintézis mutatja a jövőt: saját felhőből üzemel egy multi 3 országot átfogó back office rendszere

2017.06.12. Magyarországon ma kevés olyan vállalkozás van, akik képesek lennének a Szintézis felhőben is üzemelő POS Back Office Főpénztári Rendszerének konkurenciát állítani. A saját fejlesztésű szoftver- és cloud megoldás három országban jelenlévő multinacionális vállalatot lát el egy infrastruktúra alól. A felhőben üzemelő POS Back Office Rendszer szolgálja ki 3 országban a kassza rendszert. A jövő megérkezett és a Szintézis diktálja.
Részletek »



Egy trafikban már nem mérgelődnek az árváltozások miatt

2017.05.08. Szeged egyik forgalmas belvárosi trafikjában már nem jelent plusz terhet a hetente akár kétszer is változó dohánytermékek árazása. Már a trafikok is profitálhatnak a elektronikus polccímkékből, a Pricer újabb piacot hódított meg, automatizáljon Ön is! Részletek »



Mi az? Pontosabb a GPS-nél és az év retail szenzációja lehet?!

2017.05.08. A Pricer új megoldása nyerte el idén Retail Technology Award (RETA) „legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. A több ezer termék közül vásárlói nem találják meg a keresett termékeket? Leterheltek az állandó kérdések miatt a vevőtéri eladók? A hiánypótló megoldás megérkezett! Részletek »



Ekmann Gasztro a minőség mellett döntött

2017.04.07. Újabb retail ügyféllel bővült a Szintézis ZRt. portfóliója. A keszthelyi Ekmann Gasztro Kft. elsősorban a Balaton vonzáskörzetében működő gasztro megrendelőket szolgálja ki. A Szintézis rendszere jelenleg nagykereskedelmi C+C megoldással üzemel, májusban élesítik a kiskereskedelmi megoldásokat. Részletek »



Így kaphat akár 24 millió forintos állami támogatást

2017.01.12. Jól indul az év azoknak, akik informatikai fejlesztésben gondolkodtak, ugyanis január 31-től 39,4 milliárd forintra lehet pályázni az új GINOP kiírással. Ha kereskedelmi, ipari vagy üzleti informatikai fejlesztésen gondolkodik, mindenképpen olvassa el ezt a cikket! Részletek »



Szintézis Trafik rendszer – 2017-ben is potenciális választás

2016.12.01. A trafikokat nagy változás fogja érinteni január 1-től, ezért a dohányboltok üzemeltetőinek mielőbb lépniük kell. Ha szoftvert szeretne váltani, keresse a Szintézis ZRt-t, akik segítenek a saját ND minősített trafik rendszerükre történő átállásban. Részletek »



CASHCUBE MINI - Online kiskassza

2016.11.24. Előrendelhető az új kötelezetti kör számára is megfelelő CashCube online kiskassza. Amennyiben december 7-ig megrendeli új kiskasszáját a Szintézis ZRt. garantáltan még decemberben telepíti Önnek. Ne essen el az 50 ezer forintos állami támogatástól! Részletekért kattintson! Részletek »



A legnagyobb Praktikerben is Pricer elektronikus polccímkék!

2016.10.25. 2016 októberében nyitotta meg immár huszadik, egyben legnagyobb áruházát a Praktiker, melynek Pricer elektronikus polccímkéit és kasszarendszerét ismét a Szintézis ZRt. szállította. Az új, Váci úton található egység 12 ezer négyzetméteres és csaknem 80 embernek ad munkát. Részletek »



Szintézis Ipar 4.0 – A jövő gyára Workshop beszámoló

2016.10.12. Az októberben megrendezett Szintézis Ipar 4.0 workshop nagy sikert aratott Győrben. A közel 90 fős, szakemberekből álló hallgatóság hasznos, előremutató tudást kapott a jövő gyárait működtető technológiákról. Mit is jelent az Ipar 4.0 koncepció és milyen megoldásokkal valósítja meg a Szintézis ZRt? Összefoglaljuk! Részletek »



Szintézis ERP - Most kell fejlődni!

2016.09.22. Egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése (ERP) nagy döntés egy fejlődni akaró cég életében. A döntést most nagyban megkönnyíti a Szintézis ERP Kft., ráadásul a bevezetést / váltást a GINOP-3.2.2-16 pályázat is támogatja! Részletek »



A Szintézis ZRt. a SIRHA kiállításon!

[2016.05.06]A Szintézis ZRt. impozáns retail portfólióval jelenik meg a SIRHA Nemzetközi élelmiszeripari és Horeca szakkiállításon. Üzletet nyitna? Korszerűsítene? Most megtekintheti a jövő technológiáit! Várjuk saját standunkon a Trade magazin és a Future Store standja melett Részletek »



Archív hírek