320 millió forintos felhő alapú fejlesztés 

 
2015.09.07. Uniós támogatással a Szintézis ZRt. belépett a hazai felhő alapú szolgáltatók körébe. A nagy volumenű fejlesztésre a győri cég évek óta készül, így saját fejlesztésű szoftverei is a felhőbe költöznek. A cloud alapú szolgáltatások egyértelműen napjaink vezető informatikai trendjévé nőtték ki magukat. Bizonyára a jövőbe tekintő vállalatok többségénél már felmerült a technológia bevezetése mint költségcsökkentést és adatbiztonságot jelentő modern megoldás.320 millió forintos infrastruktúra és közel 30 éves üzleti informatikai tapasztalat

Szintézis Cloud szolgáltatása nagy piaci rést foltoz be az üzleti informatikában. A cég költséghatékony, személyre szabott erőforrásprofilt, alkalmazásplatformokat és szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalkozások számára. A Szintézis Cloud jelentette 99,98 % -os rendelkezésre állás, a georedundáns hardverkörnyezet, a legmodernebb adatbiztonsági megoldások és a számtalan kiegészítő szolgáltatás szinte elérhetetlenek az önerőből gazdálkodó vállalkozások számára.

A felhő alapú szolgáltatás iránt nagy a kereslet, a magyar tulajdonban lévő győri vállalkozás több ipari, termelő és retail területen működő céggel dolgozik már együtt. „Ügyfeleinkkel történő egyeztetéseink során az adatbiztonság mindig visszatérő kérdés. A piacon még érezhető a felhő alapú szolgáltatássokkal kapcsolatos bizalmatlanság, adatait, folyamatait, alkalmazásait mindenki biztonságban szeretné tudni. Az Szintézis ZRt. által biztosított alkalmazáskörnyezetek egymástól szeparált, dedikáltan ügyféligényre szabott megoldások, melyek a legszigorúbb auditoknak is megfelelnek," - nyilatkozta Klampfer Gábor a Szintézis ZRt. felhő alapú szolgáltatásainak szakértője.

Referenciák