Előremutató, modern integrált retail rendszer felé nyit a CBA 

 
2014.10.15. A magyar tulajdonú CBA élelmiszer lánc zászlóshajójának számító Príma üzletek mindig is híresek voltak az ügyfelek kényelmének és igényeinek maximális kiszolgálásáról. A budaörsi Príma üzlet október elsején nyitott egy - egyszerű retail informatikai rendszeren túlmutató - komplex rendszermegoldással, amit a Szintézis Informatikai ZRt. szállított.Az üzlethelyiség új belső arculatot kapott, valamint termék és szolgáltatásbővítésen ment át azért, hogy a vásárlási élmény még kimagaslóbb legyen. Az üzlet mind az ügyféltérben, mind a háttérszolgáltatások területén egyértelműen az innovatív megoldások mellett tette le a voksát amikor rendszereinek tervezését és kivitelezését a győri Szintézisre bízta.

A teljesen megújult élelmiszerbolt nagy erőssége, hogy informatikai rendszerét egy partner szolgáltatja. A Príma üzlete például integrált online kasszákat kapott tetszetős vásárlóbarát pulttal, valamint multimédiás mérlegek, vevőtájékoztató rendszerek, elektronikus grafikus- illetve szegmens polccímkék kerültek telepítésre. A rendszer működtetéséhez szükséges rendszert is a Szintézis saját fejlesztésű szoftvermegoldásai szolgáltatják.

Az üzlet különlegessége, hogy helyet kapott benne egy bisztró is, melynek termékeit a boltban megvásárolhatják a látogatók. Természetesen a bisztróban a Szintézis Éttermi rendszere fut. Az üzleti informatika piaca egyre inkább az integrált, komplex szolgáltatások és szolgáltatók irányába tolódik el. A jövő az egy kézben tartott rendszer, az egységes support és a saját, házon belül fejlesztett informatikai megoldások irányába mutat. Ezt helyesen felismerve a CBA új üzlethelyisége a Szintézis Informatikai ZRt-t választotta retail, üzleti informatikai partneréül.

Referenciák