Szintézis-rendszerrel nyitott a GAP Magyarországon 

 
2013. szeptember 3. - A Szintézis kasszarendszerével nyitotta meg első két üzletét a GAP Budapesten. A nagy nemzetközi divatmárka 2 boltja egy nap különbséggel nyitott meg augusztus 21-én a Westendben, majd 22-én az Árkád bevásárlóközpontban.A Szintézis Cronis kasszarendszere, melyen az eladásokat végzik, a boltban lévő back office rendszeren keresztül csatlakozik a GAP külföldön futó rendszerihez, ahonnan naponta érkeznek és automatikusan frissülnek a törzsadatok és promóciók, illetve a kasszarendszer naponta küldi vissza az értékesítési adatokat a GAP könyvelési és adattárházi rendszeréhez.

Az üzletnyitáshoz kapcsolódóan több különleges akciót is időzítettek, az egyik egy olyan kupon akció, melyben egy Facebook applikáción keresztül bárki letölthetett magának egy 20%-os kedvezményre jogosító szelvényt a GAP oldalának lájkolása után.

A másik promóció során pedig a leendő üzletek helyszínein már a nyitás előtti napokban osztogattak papírzacskókat, melyekben akciós vonalkódok voltak. Ezeket a boltokban fizetéskor olvassák le, és ott derül ki, hogy a vásárló mennyivel olcsóbban viheti haza az új GAP cuccokat. Ez a zsákbamacska jellegű akció azért is volt nagyon izgalmas a vásárlók számára, mert néhány szerencsés 90%-ot is spórolhatott így.

Referenciák