Retail fórum 2011 - beszámoló a rendezvényről 

 
2011. március 24. – Lezajlott a Szintézis ZRT. és az ITAB Magyarország közös szervezésű 2 napos rendezvénye a Retail fórum 2011, amely a vevőcsábítás eszközei az üzletberendezés és a modern informatika lehetőségeivel címet viselte. A szakmai érdeklődők előadásokat hallhattak a nemzetközi és hazai instore innovációkról, a digitális világ trendjeiről, a legmodernebb üzletberendezésekről, fizetési technikákról, válságálló kereskedelmi technikákról. A program záróakkordja pedig az Új Széchenyi Terv Retail szektor számára nyújtott pályázati lehetőségeinek áttekintése volt. A hallgatóság köréből érkező kérdések alapján az előadások közben és végén kötetlen beszélgetés alakult ki.

„Számos partnerünk részvétele bizonyította, hogy a szakmában tudják mennyire fontos az üzletberendezés és az informatikai háttér a sikeresség szempontjából. A rendezvényen átfogó képet nyújtottunk a kereskedelmi egységek számára a látható jövőképről és a lehetséges újításokról az üzletberendezés és a kereskedelmi informatika területén.” - Nyilatkozta Szabó Dávid a Szintézis Informatikai ZRt. Stratégiai Üzletágvezetője.

Az előtérben mindenki kipróbálhatt a kiállított ITAB önkiszolgáló kasszákat és fizetőpontokat, megtekinthette az ITAB polcrendszereket és vevőirányító kapukat. A Szintézis recept kioszkból kinyomtathatta a kiválasztott étel elkészítési leírását és bevásárlólistáját, kipróbálhatta az éttermi rendszert vagy a Joya vásárlási asszisztens készüléket is. Nagy érdeklődést keltett a több méretben bemutatott Pricer elektronikus polccímkék választéka, megtérülése, működési mechanizmusa. Ezen kívül lehetőség nyílt a Szintézis kassza és készletrendszerének megismerésére is. Számos partnerünk érdeklődött az Új Széchenyi Terv nyújtotta pályázati lehetőségekről, kérdéseikre ők is választ kaphattak a pályázati tanácsadónktól. Az első nap fődíja egy X-Box 360 Játékkonzol volt, melyet Budai Ákos nyert a Krupp és Társa Kft.-től. A második napon egy 500 GB-os Mybookot sorsoltunk ki, amit a Z+D Kft. képviseletében érkező Varga Balázs vihetett haza.

Az előadások anyagát a résztvevőknek e-mailben fogjuk elküldeni.

Amennyiben Ön nem vett részt a programon, de szeretné, hogy elküldjük az előadások anyagát küldje el névjegyét e-mailben a

marketing@szintezis.hu

e-mail címre és elküldjük Önnek is.

Referenciák