December az üzletnyitások hónapja volt 

 
2011. január 1. - A gazdasági válság egész 2010-es évben éreztette negatív hatását, a lánc tulajdonosok visszafogták a beruházásaikat, és lassították a terjeszkedésüket. Ettől függetlenül jól sikerült az év utolsó hónapja, több partnerünk is nyitott üzleteket. A Szintézis rendszereivel nyitotta meg december 16-án a CBA Vörösvár Kft. a legújabb CBA Príma üzletét. Ezzel a Szintézis összesen 21 CBA Príma üzletbe szállított kereskedelmi informatikát. Ez a nagyon elegáns, exkluzív bolt a CBA Vörösvár Kft. központi Szintézis kereskedelmi rendszeréhez csatlakozik, 4 pénztárgéppel (2 IBM és 2 Senor) szolgálja ki a vásárlókat.

December 16-án megnyitott Magyarország első úgynevezett quality & local gyorséttermi hálózata: a Gusto Burger & Cafe, melynek informatikai hátterét a Szintézis ZRt. szállította. A világ nagyvárosaiban egyre nagyobb az igény olyan gyorséttermekre, amelyek gyors kiszolgálás mellett versenyképes árakon, minőségi alapanyagokból készült ételeket kínálnak vendégeiknek. Ehhez elengedhetetlen egy gyors, pontos és könnyen kezelhető éttermi rendszer is. Hét érintőképernyős, designos Senor POS terminálon veszik fel a vendégek rendeléseit, majd ezt követően a rendszer az elkészítendő ételeket az ugyancsak érintőképernyős konyhai monitorokra küldi, biztosítva a hibamentes működést.

Újabb 3 üzletet nyitott december hónapban a Z+D Magyarország Kft. Pápán, Zircen és Várpalotán. Ezzel összesen 14 C+C kereskedelmi egység üzemel a Z+D Kft. hálózatán, a központi rendszerre csatlakozva, ahol a teljes kereskedelmi informatikát a Szintézis szállította.

December óta Hajdúszoboszlón újabb COOP üzlet üzemel a Szintézis korszerű, élelmiszer kiskereskedelemre szabott érintőképernyős kasszarendszerével. Az üzletben a vásárlók minden olyan szolgáltatást megkapnak, amit egy nagyáruházban. A gyors és pontos kiszolgálás mellett az üzletben bankkártyával, saját vagy idegen utalványokkal és akár EURO-ban is fizethetnek a vevők.

December elejétől a Geox magyarországi üzleteinek supportálását is átvette a Szintézis ZRt. A Magyarországon 3 üzlettel rendelkező olasz hálózat mostantól a Szintézissel dolgozik együtt. A GEOX a „lélegző cipő” egy olasz márka, amely híres a minőségéről, a kényelemről, a designjáról, és a legérdekesebb tulajdonsága, hogy a cipő a talpán keresztül lélegzik, így nem fülled be. (Hozzáteszem e cikk írója már 4 éve GEOX cipőkben jár).

Referenciák