A Szintézis idén is ott volt 

 
2010. február 24. - Immár hagyományosan a 4. alkalommal is ott volt a Szintézis ZRt. a Foodapest kiállításon. A standunkra látogató érdeklődők megismerkedhettek a Kereskedelmi Informatika legkorszerűbb eszközeivel és szoftvereivel. A Szintézis 2010-ben egy 60 m2-es standdal vett részt a kiállításon, melynek színvonalas berendezése és könnyen átlátható rendszere csábította a látogatókat. A standon az érdeklődők szinte mindent megtalálhattak a kereskedelmi informatika területéről, amire a jövő áruházában szükség lehet. Különféle kasszamegoldásokat, POS gépeket, kioszkokat, elektronikus polccímkét, vásárlói asszisztenst. Természetesen az elmaradhatatlan szoftveres háttér bemutatására is sor került a rendezvényen. A kiállítás várakozáson felüli látogatottságot hozott, standunkon rengeteg érdeklődő megfordult. Cikkünkkel szeretnénk egy kis összefoglalást készíteni a kiállításon bemutatott eszközökről és rendszerekről mindazoknak, akik valamiért nem tudtak eljönni és természetesen azoknak is, akik ott voltak.

A Szintézis Foodapesti palettája

SELF CHECKOUT: Automata Kassza

A Szintézis ZRt. két automata kasszát is bemutatott a kiállításon. A saját standunkon kívül a jövő áruházába is kölcsönöztünk egy önkiszolgáló pénztárgépet, amelyet az érdeklődők működés közben is kipróbálhattak. Vásárlást imitálhattak és tesztelhették a biztonsági rendszerét is. Az automata kasszát, mint ismeretes, elsősorban áruházak, kis és nagykereskedők, nagy forgalmat lebonyolító ügyfelek figyelmébe ajánljunk, mivel a már meglévő kiszolgáló sorok kiegészítéseként válik egységes rendszerré. Néhány komoly érdeklődővel már megindultak a tárgyalások az IBM automata kassza magyarországi bevezetésére vonatkozólag. Hamarosan a magyar vásárlók is élvezhetik az előnyeit, nem kell sokat várni és nálunk is bevezetésre kerül.

Részletek az automata kasszáról.

ELEKTRONIKUS POLCCÍMKE: Megjelent az új magyar polccímke

A polccímke már a tavalyi kiállításon is óriási sikereket aratott, de idén még a tavalyinál is több komoly érdeklődő kereste fel standunkat. Várhatóan az idei évben a Pricer telepítések megtöbbszöröződnek. A rendezvényen megismerhették a látogatók az új magyar címkét is, amelyen már a „Ft” jel a címkén jelenik meg, így az Euro átállás csak perceket fog jelenteni a bolt életében. Az új fejlesztésű bázisállomás és szoftver segítségével az árfrissítési sebesség elérheti a 200 ezer címkét óránként, ez 20x sebességet jelent a rádiófrekvenciás rendszerekhez képest.

Részletek az elektronikus polccímkéről.

E-rail: Duplázza meg eladásait!

Az elektronikus polcsín csodájára jártak a szomszédos standokról is. Nagyon látványos érdeklődésfelkeltő hatása van ennek az eladáshelyi reklámeszköznek. Minden egyes polcon egy kijelző található a polc szélességében, amelyen termékeihez párosított flash file fut, odacsábítva a vásárlók tekintetét. Egyes külföldi láncok már tesztelték a megoldást, és óriási sikereket aratott. Statisztikák szerint háromszor annyi vásárló vette le a terméket az E-rail polcról, mint a hagyományos polcról. A kiállításon látottak alapján ezen nem csodálkozunk. Idáig csak a piaci igények felmérése történt meg egy darab DEMO eszköz segítségével, de néhány héten belül a termék rendelhető lesz a magyar piacon. További információért forduljon kollégáinkhoz.

VIR: Vezetői Információs rendszer

Meglévő partnereink közül a legtöbben a Vezetői Információs rendszerre voltak kíváncsiak. A rendszer az összefüggések felismerésén alapuló, átgondolt vállalatirányítást szolgálja, üzleti adatelemző platformmal és adattárházakkal. A vállalkozás gazdasági információit web-es felületen, tetszetős grafikonokkal, naprakészen jeleníti meg. A lekérdezések a vállalkozás igényeihez gyorsan alakíthatók. Jogosultság csoportokkal, felhasználókkal a megjelenítési felületek személyenként testre szabhatóak - minden felhasználó csak a számára szükséges adatokat látja.

Részletek a vezetői információs rendszerről.

Recept kioszk: Növelje a bevásárlókosár értékét

A FOODAPEST kiállításon mutattunk be először a RECEPTKIOSZKOT. Elsősorban a multik, nagy bevásárlóközpontok érdeklődését kelti fel, mert a legtöbb ilyen áruháznak kihívást jelent, hogy egy-egy vásárló minél több terméket náluk szerezzen be. Ezek az üzletek számos próbálkozást tesznek, hogy a bevásárlókosár-értéket növeljék, többek között ehhez nyújt segítséget a Receptkioszk is. A Szintézis ZRt. új fejlesztésének célja, hogy a partnereinél vásárlók bevásárlókosár értékét növelje. A receptkioszkról a kiállításon már bebizonyosodott, hogy az embereknek nagyon tetszik, sorban álltak előtte az érdeklődők, akik örömmel kutakodtak a jobbnál jobb receptek után, melyről azonnal bevásárló listát tudtak nyomtatni. A Szintézis legújabb fejlesztése várhatóan hamarosan megjelenik a hipermarketek előterében, ahol minden bizonnyal a vásárlók kedvencévé fog válni.

ÉTTERMI SEGÉD Rendszer

A Foodapest kiállítással egy időben rendezték meg az UKBA kiállítást, e miatt rengeteg érdeklődőnk volt az éttermi segéd rendszerünkre is. Újdonság, hogy hamarosan az Éttermi rendszer fiskális változata is kapható lesz. A kiállításon az érdeklődők már a legújabb modult is tesztelhették, a kifejezetten pizzériák számára készült kiszállítás modult.

Részletek az éttermi segéd rendszerről.

SHOPPING ASSISTANT: Self-Scanning – azaz vásárlást segítő asszisztens

A Joya shopping assistant nem más, mint egy virtuális bevásárlókosár. Magyarországon vezették be elsőként ezt a korszerű eszközt, amellyel a vásárlók „kézbe vehetik” az információt. Ez egy bevásárlást segítő kézi szkenner, amely a vásárlás folyamata alatt végig információval látja el használóját. Az eszköz WLAN hálózaton kommunikál a kiszolgáló szerverével és web interface-en keresztül éri el a kasszarendszert, ahonnan minden alkalommal az aktuális árat veszi át. Az eszköz kumulálja a kosárba tett tételeket, miután leolvastuk az áru vonalkódját. Így kiírja a pénztárnál fizetendő végösszeget. A kosárból ki is vehető az áru, ilyenkor töröljük a Joya eszközön a terméket. Lekérdezhető, hogy a kütyü használója adott évben mennyiért vásárolt, és ennek alapján milyen mértékű kedvezményre számíthat, illetve mennyit kell még költenie ahhoz, hogy egy magasabb kedvezmény kategóriába essen. Későbbi fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség adódik majd személyre szabott szolgáltatásokra is, például extra árengedmény a vásárló születésnapján. További információért forduljon kollégáinkhoz.

Képek a kiállításról:

Referenciák