Cégbemutató 

 

Cégünk küldetése, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk és termékeket szállítsunk. Munkatársaink nap mint nap bebizonyítják, hogy a

„Szintézis - az informatika a szenvedélyünk”

nem egy üres szlogen, hanem egy hitvallás, melyet kollégáink ihlettek.

A Szintézis Informatikai ZRt. története több, mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. 1987-ben Győrött alapították a SZINTÉZIS Leányvállalatot, melynek vezetését neves számítástechnikai cégeknél vezetői és szakmai elismertséget szerzett szakemberekre bízták.

A Szintézis Computer Rendszerház Kft. fő tevékenységi területe a szoftvergyártás, az informatikai szaktanácsadás, személyi számítógépek forgalmazása, valamint szervizszolgáltatás volt. Az értékesítés és az alkalmazói szoftverek fejlesztése kezdetben győri, majd országos vállalatoknál folyamatosan bővült.

2002 nagy fordulópont volt a vállalatunk életében, ugyanis a cégbíróság bejegyezte átalakulási szándékunkat, és azóta Szintézis Informatikai ZRt. néven folytatjuk tevékenységünket. A Szintézis ma már egy cégcsoporttá fejlődött számos kirendeltséggel és leányvállalattal. A csoport győri központjában kapott helyet a vezetőség, a fejlesztés, a rendszermérnökség, és az adminisztráció.

Vállalatunk központjában jelenleg 110 munkatárs dolgozik, cégcsoport szinten több mint 300 szakembert foglalkoztatunk. A kvalifikált szakembergárdánk 90%-a kereskedelmi és szolgáltatási területen végzi feladatát, ők felelősek az első szintű támogatásért és az ügyfelek teljes körű kiszolgálásáért.

A folyamatosan bővülő tevékenységeink fő területe Magyarország. Nyitottak vagyunk a szomszédos országok felé is, melynek érdekében létrehoztunk leányvállalatokat Romániában és Szlovákiában is. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően a közép-európai informatika piac területén a Szintézis-cégcsoport kiemelkedő szerepet tölt be.

A Szintézis folyamatosan bővíti kapcsolatait a megbízható, jó nevű szoftver- és hardvergyártókkal, hogy folyamatosan a legjobbat nyújtsuk. Ügyfeleink elégedettségén túl nagy figyelmet fordítunk az innovációra, tevékenységi körünk folyamatos bővítésére. 2014-ben a meglévő üzletágaink mellett nyitottunk az ipari szegmens felé is, kifejezetten az ipar szereplőinek szánt megoldásainkkal a Szintézis ZRt. szolgáltatásai még komplexebbé válnak.

Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű és hosszútávú szolgáltatást helyezzük, ügyfeleink problémáira mi nemcsak megtaláljuk a legoptimálisabb informatikai megoldást, de megtervezzük, kivitelezzük és után is követjük azt.

Szintézis ZRt. 1999 óta rendelkezik az egész cégre vonatkozó ISO minősítéssel.