Automata kassza 

 

Hatékony válasz a szakképzett munkaerőhiányra!

Rengeteg időt töltünk bevásárlással, aminek a legkellemetlenebb része a hosszas sorban állás a kasszánál. Többek között ennek a problémának a megoldására szolgál a Self-Checkout Rendszer, mely hatékonyságával és könnyű felhasználhatóságával nagy sikereket aratott külföldön. Hamarosan a magyar vásárlók is élvezhetik az előnyeit, nem kell sokat várni és nálunk is bevezetésre kerül.

Elsősorban áruházak, kis és nagykereskedők, nagy forgalmat lebonyolító ügyfelek figyelmébe ajánljunk, mivel a már meglévő kiszolgáló sorok kiegészítéseként válik egységes rendszerré.

Széles méret paletta áll rendelkezésre: az 1 táska elhelyezésére alkalmastól egészen a 6 táskás illetve a futószalagos megoldásig. Természetesen ilyen nagy kapacitásnál bolti asszisztensi jelenlét és megfelelő kontroll ajánlott az esetleges fennakadások elkerülésére. Mindezen idő alatt egy úgynevezett Back-Office gépen minden tranzakció és aktuális készletinformáció megtalálható és adminisztrálható. A központi gép folyamatosan kommunikál a terminálokkal és offline üzemben is folyamatos a munka egy esetleges áramszünet bekövetkeztekor.

Az automata kassza előnyei:

  • sorok lerövidítése és kifizetések felgyorsítása
  • csökkenti a várakozást a kasszazónában
  • jobb alternatív munkaerő allokáció és az ezzel járó pozitívabb vásárlói tapasztalat és visszajelzés
  • gyorsabb és egyszerűbb: ’fizetés és távozás’
  • segít a szolgáltatások minőségének javításában, a jobb munkaidő kihasználásban és a forgalom növelésében
  • természetesen a legfőbb előnyök között szerepel a befektetés megtérülése

Ajánlatkérés